lunes, 18 de noviembre de 2019

SESSIÓ DEL MES DE SETEMBRE 2019


RESTAURANT S’ERA DE PULA

27/09/2019

 



De la mà de Romeo Sala, antic membre de l'Acadèmia, anarem a Son Servera en concret a  S'Era de Pula restaurant dins el complexe de la finca i el camp de golf de le que n'es propietari.
A n'aquest indret es feren varis dinars als inicis de l'Acadèmia i es disfrutaren de moltes elaboracions de la madona de la finca, N'Andreva.
En aquest cas es va tractar d'una demostració de la cuina d'aquest restaurant modern i essencialment mediterràni.


SNACKS:

Minicroquetas de ibérico y sepia

Brandada de bacalao ahumado

Tartaleta de sardinas y espinacas

Queso y embutidos

 

COMIDA:

Tapa de costra de caballa en escabeche

Frito de calamar con panceta de ibérico

Gamba roja

Merluza a la cosquera con yemitas de espárragos

Codorniz asada a cava con setas

 

POSTRE:

Avellanas y Naranja “Petit Tours”

VINOS:
Selección de Bodegas José Luis Ferrer.






No hay comentarios:

Publicar un comentario