miércoles, 4 de octubre de 2017

SESSIÓ DEL DIA 26 DE MAIG DE 2017

 SESSIÓ DEL DIA 26 DE MAIG DE 2017

Lloc: Restaurant “Marea”, hotel “Iberostar Playa de Palma”
Organitza: Rodrigo Moscardó
Cuinen: Honorato Espinar i el seu equip.




Dinar organitzat per en Rodrigo Moscardó a un hotel emblemàtic de la platja de Palma gestionat per la cadena hotelera a la que ell hi treballa.
Es tracta d'un hotel de cinc estrelles recentement reformat i que compte amb un restaurant, el "Marea" que entre altres propostes, en té una que sense dubte és l'estrella. Resulta que és l'unic indret de Mallorca que serveix carn de vaca i de bou provinent de la "Bodega El Capricho" situada a un poblet de "La Bañeza" de Lleó anomenat Jiménez de Jamuz. podeu trobar tota l'informació a www.bodegaelcapricho.com

Entrants
Coca de trampó
Frit mariner

Primer plat
Arròs melós

Segon plat
Carn de “Capricho”
Vaca i bou

Postres:
Taronja de Sóller amb mel, flor de taronger i herba-sana
"Tatín" de poma amb crema anglessa

VINS:
seleccionats per Julio M.Almoyna.
Va de blanc. Blanc. Butxet viticultors. Muro. D.O. Pla i Llevant butxet-viticultors.
Véritas roig. Rosat.  Bodegues J.L. Ferrer. Binissalem. D.O. Binissalem. www.vinosferrer.com
Elias Moro. 2012. Tinto D.O. Toro
Rover. Blanc dolç Bodegues Miquel Oliver. Petra. D.O. Pla i Llevant.www.miqueloliver.com





No hay comentarios:

Publicar un comentario