lunes, 5 de junio de 2017

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE 6

L'Acadèmia de la Cuina i del Vi de Mallorca, va presentar el passat día 18 de maig al Castell de Sant Carles, situat al ponent del Port de Palma un nou  llibre que recull les receptes mallorquines, unes 130, cuinades i testades per L'Acadèmia des de l'any 2011 fins al 2016. 

 L'Acadèmia, com sempre, cerca un bon escenari per cel.lebrar la presentació dels seus llibres i també com  sempre ho fa enrrevoltat de menjar i el beure.  En aquesta ocasió es va organitzar una berenada a on es va retre homenatge i es varen testar productes de la mostra terra. Van col.laborar a que l´acte sortis redó les D.O's Oli de Mallorca, Oliva de Mallorca, forrmatge Mahón-Menorca, les IPG Sobrassada de Mallorca i les marques  Tomàtiga de ramellet,  Vit-Almen, en Xesc Reina i Ca'n Company amb els  seus antics embotits, el Fornet de la Soca i en Luis Pérez elaboraren una bona varietat  de galletes d´oli i El Garrover de Mallorca  distins productes.

   Unas 300 persones disfrutaren de la trobada i de la berenada que ferem en els nostres productes que l'Acadèmia  s´empenyà en proporcionar i  les acompanyaren els vins  de sls bodegues Mesquida Mora, Ca'n Majoral, Butxet, Binigrau, Nadal, Son Prim,Vinya Taujana, 7103, Son Vives i J.L. Ferrer.



No hay comentarios:

Publicar un comentario