SESSIÓ DEL DIA 26/02/2016
Sa
caseta des Cós (Binissalem)
Organitzen: Joan Fons, Pep Ferragut,
Cuinen: Joan Fons, Pep Ferragut, Pep Sans i Pep
LLorenç Ferragut
Aperitius:
Paté
de porc mallorquí de la casa
(Bodegues Ferrer)
CALAMARS ARREBOSSATS
Ingredients: Calamars grossos, farina, espècies grogues, sal I oli
de girasol
Elaboració:
Es
fa una pastata amb farina sifón sal i les espècies, s’hi banya el calamar i es
fregeix dins oli l’oli ben calent.
FIDEUS HUMITS DE PEIX
Ingredients: Sípies, cebes, tomàtigues, musclos, gambes, fideus,
brou de peix, sal, oli d’oliva i pebrebò.
Elaboració:
Se sofregeixen les gambes i es reserven. Se sofregeixen les sípies dins oli
d’oliva, després s’afegeix la ceba i molta tomàtiga capolada. Deprés se sofregeixen els fideus i s’afegeix el brou i es posa bé de sal i pebrebò Al
final es posen les gambes i els musclos.
AGUIAT DE SUQUET DE
PEIX
Ingredients:
Peix variat de mínim mig kg sa peça,
cebes, grells, alls, pebres vermells, tomàtigues, porros, patates, carxofes,
pèsols, julivert, ametlles, pa, conyac,
oli d’oliva i sal.
Elaboració:
Amb
els caps i les coes de peix i amb les coes dels porros i julivert, es fa un brou.
Es fregeixen els trossos de peix i a dins el mateix oli també les cebes, els
grells, els porros el pebre vermell i la tomátiga, (tot tallat ben petit). Es
flametja amb un poc de conyac. Es tira el brou per damunt, se sala i es posen
les patates rompudes. En ser cuites les patates es posen les carxofes i els pèsols.
En faltar tres minuts per ser les verdures cuites s’afegeixen els trossos de
peix i una picada que s’haurà fet amb ametlles torrades, pa fregit, pebre
vermell , alls també fregits, fetge de rap fregit i moraduix.
No hay comentarios:
Publicar un comentario
Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.