lunes, 3 de noviembre de 2014

SOPES DE TARDOR

OCTUBRE 2014
Organitzen, Pep Lluis Ferrer i  Pep Sans
Cuina: Toni Sitges (Restaurant Pòrtic)
Lloc: Bodegues José Luis Ferrer (Binissalem)


SOPES DE TARDOR


Ingredients: Alls, porros, cebes tendres  (sofrits), pebre verd, pebre vermell , col, espinacs, bledes, bolets de temporada, oli d’oliva, sal, pebrebò i julivert.

Elaboració:
Es posen a sofregir els alls esclafats, es talla el porro els sofrits i els pebres (verds i vermells) i es van afegint per aquest mateix ordre a dins la greixonera. S’afegeixen  els espinacs i les bledes tallades a tires, seguidament es posen els bolets  (blaves a n’aquest cas) també tallades, Es trempa amb sal, pebrebò i pebre bord  i es tapa d’aigua. En començar a bullir s’afegeixen  les sopes de pa. En haver-se begut tota l’aigua es posa a damunt una picada d’all i julivert i un raig d’oli d’oliva i s’enforna.














VI:
Veritas Blanc Magnum 2012 Bodegues José Luis Ferrer D.O. Binissalem (Mallorca)

No hay comentarios:

Publicar un comentario