lunes, 3 de noviembre de 2014

PITXOTERA DE GUÀTLERES

OCTUBRE 2014
Organitzen, Pep Lluis Ferrer i  Pep Sans
Cuina: Toni Sitges (Restaurant Pòrtic)
Lloc: Bodegues José Luis Ferrer (Binissalem)



PIXOTERA DE GUÀTLERES

Ingredients: Guàtleres, albercocs secs, prunes seques, porros, cebes, peres, sal pebrebò, saïm, i canyella.

Elaboració:
Es tallen les guàtleres a quarts  reservant les espinades que s’utilizaran per fer el brou.  Es posa sal i pebrebò i es reserva una estona. 
Es dauren les peces de les guatleres amb saïm i es reserven. 
Dins el mateix saïm es posa ceba tallada a juliana i en tenir color s’afegeixen els albercocs i les prunes tallats de la mateixa forma així com les peces de carn i es deixa confitar.


Apart s’haurà fet un brou amb les espinades de les guàtleres i porro, que s’anirà afegint al guisat, poc a poc,  tap no tap. Es posa pera laminada i un polsim de canyella i se segueix reduint fins que les peres son cuïtes.


No hay comentarios:

Publicar un comentario