lunes, 3 de noviembre de 2014

MILFULLS DE PORCELLA I AMFÓS

OCTUBRE 2014
Organitzen, Pep Lluis Ferrer i  Pep Sans
Cuina: Toni Sitges (Restaurant Pòrtic)
Lloc: Bodegues José Luis Ferrer (Binissalem)


MIL FULLS DE PORCELLA I AMFÒS

Ingredients: Una porcella d’un pes màxim de 4,5 q, un amfós de 2,5 a 3 q., espinacs, julivert, panses, pinyons, romaní llimona, conyac, aigua,  oli d’oliva, sal i pebrebò.

Elaboració:
Es netetja el peix, es fan els lloms i es lleva la pell.  Es talla en trossos de 2 o 3 mm i es posa sal i pebrebò.
S’adoba  la pocella amb aigua, sal, llimona, conyac, pebrebò i romaní  i es deixa durant 12 hores dins la gelera.
S’enforna la porcella i en arribar a un 90% de la cocció i abans del moment en què es posaría a daurar la cotna, es treu del forn i es deixa refredar. Es lleva la cotna i es treu tota la carn.
Es fa un brou amb aigua, ceba, carn de porcella, un poc d’amfós, sal i pebrebò.
A part se sofregeixen els  espinacs, julivert, panses i pinyons.
Dins uns cèrcols es van fent sostres; verdures, amfós, verdures i porcella, i  al final es posa la salsa i s’enforna 15 minuts.

Mentre dins oli d’oliva, es fregeixen els troços de cotna de la porcella i de pell de l’amfós tallades a tires que s’empren per decorar.


No hay comentarios:

Publicar un comentario